Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
 

 

Bedrijfsgegevens

Automatische versnellingsbak
reinigen en spoelen

Is onderdeel van:


Tunex Automotive BV
Brede steeg 12
7041 GV 's-Heerenberg

T: 0314-667360
F: 0314-668593

 

 

Gastenboek

Beste klant bent u tevreden met onze service vertel het verder, heeft u toch vragen of opmerkingen laat het ons weten!

Een klein berichtje in ons gastenboek zouden wij zeer op prijs stellen..

bob bob_dervishaj@hotmail.com Nov 07 2013 10:56 AM
Volvo s80 2.5T bj 2005

Hallo allemaal, ik kreeg telefoon van mijn oom uit Zwitserland, hij zou een paardagen later op bezoek komen. hij vertelde in het telefoongesprek dat hij mooie Volvo s80 2.5T had gekocht van 1e eigenaar volledig dealer onderhouden, met 215dkm op de klok,

daarop adviseerde ik hem zijn automaatbak te laten spoelen.

dit vond hij een goed idee!

ik meteen daarop een mail gestuurd naar peter van tunex om een afspraak te maken,
deze gaf vrijwel direct antwoord: dat er helaas geen plaats meer was,
en hij bood aan een andere datum te plannen.

natuurlijk heb ik nog een mail gestuurd en uitgelegd dat het ging om de auto van mijn oom uit Zwitserland (die maar 2 dagen in Nederland zou zijn) zaterdag & zondag

1 dag later kreeg ik een mail van Peter dat hij zijn best zou gaan doen voor ons, en alles op alles zou zetten om toch mijn oom te helpen

even later belde hij me mobiel om te vertellen dat we toch zaterdag om 14 uur in 's-Heerenberg moesten zijn. hij zou tijd maken voor dit speciale geval :)Peter en zijn team hebben ons perfect geholpen!


Daarom een 'warme douche' voor Tunex bv 's-Heerenberg

Merci !! en tot de volgende keer


groet Bob
Ron ron@tunex.nl Sep 12 2013 12:13 PM
Vandaag met mijn Audi bij Tunex geweest omdat mijn automatische versnellingsbak haperde.

Mijn eigen dealer wilde direct mijn versnellingsbak laten reviseren voor 4.500€.

Tunex heeft mijn versnellingsbak gespoeld en deze werkt weer als nieuw.
Heb dus 4.200€ uitgespaard.

Zeer bedankt TUNEX.
Ig Laanbroek Garvan01@hotmail.com Aug 03 2013 9:54 AM
2 augustus mijn mercedes 290 TD met 324000 km de automaat laten spoelen.
GEWELDIG!
Schakelt weer als een zonnetje.
Met hoge temperaturen en volle belasting terug schakelen had ik nog eens last dat hij in noodlop sprong. Geen last meer van. Loopt soepel door de versnellingen en toerental bij 130 is ook ca. 300 rpm minder.
Is het geld meer dan waard. Als ik de auto over 100000km nog heb laat ik het weer doen.

Bedankt jongens. Toppertje
Michel michel.basten@online.nl Jun 13 2013 5:13 PM
BMW E61 523i bouwjaar 2005

Ben vandaag bij Tunex geweest voor een preventieve behandeling voor mijn automaat. Mijn auto heeft nu 175000 km gedraaid en had met de automaat niet echt problemen.
Maar om dat te voorkomen een spoeling laten verrichten met filter/reiniger/olie.
De auto schakelt merkelijk soepeler en rijd ook prettiger. Het lijkt zelfs wel of het toerental bij 120 km per uur zelf lager is gaan liggen?? Is dat überhaupt technisch mogelijk / verklaarbaar??
Ben prima ontvangen en alles is goed uitgelegd. Vriendelijk personeel en zijn daar allemaal BMW gek, dus dat kwam mooi uit. Mijn auto was in goede handen.
In de tussentijd onbeperkt koffie drinken, boekje lezen Playstation 3 met driver seat. En in de middag bij de buurman even een visje eten. 2 uurtjes waren zo voorbij en ik ging met een soepel schakelende automaat naar huis.
Absoluut een aanrader, top adres. :)
Thijs thijsvanexel@gmail.com http://www.autoweek.nl/autoreview/34367/bmw-528i-t Apr 13 2013 6:25 PM
BMW E39 528i Touring.

Hoewel mijn auto nog goed (zonder slip of schokken) schakelde besloot ik tot een preventieve behandeling bij Tunex. Sindsdien schakelt mijn automaat merkbaar soepeler en hangt de auto gretiger aan het gas. Er was kennelijk toch sprake van enige slip / vermogensverlies (koppelomvormer?). Schakelmomenten (ook kickdown) nauwelijks voelbaar.

Een uitgebreide update op mijn AW-pagina: http://www.autoweek.nl/autoreview/34367/bmw-528i-touring.
Rob rob12345104@hotmail.com Apr 01 2013 11:18 AM
Afgelopen donderdag (28-3) mijn Volvo D5 automaat (geartronic, 6 versnellingen) laten spoelen en van nieuwe ATF voorzien.
Eerder zei mijn Volvo dealer dat de haperingen die af en toe, onregelmatig voorkomend, zeer waarschijnlijk niet door nieuwe ATF zou worden verholpen. Hoe ver zaten zij ernaast!
De automaat schakelt een halve klasse luxer en verfijnder. Absolute aanrader! Tunex, keurig gedaan! (alleen jammer dat ik niet mocht meekijken in de garage...)
Sudesh Bhaggoe sd@sd.nl Mar 09 2013 5:47 PM
Audi a4 3.0 multitronic.

Sinds enige maanden happerende bak. Met name bij rustig optrekken en warme motor/ versnellingsbak.

Bij constante snelheid tussen 50 en 90 km/ uur kortstondige toerentalschommelingen. Audi adviseerde de bak te laten reviseren waarbij een extra lamel zou worden geplaatst. Kosten enkele duizenden euro's.

Verdere informatie ingewonnen her en der. Versnellingsbak statische laten spoelen ( bij Tunex). Direct was al te merken dat de klachten beduidend minder was geworden.
Na enkele weken klacht geheel verdwenen. Rijdt weer als voorheen.
John johnvan_dermeer@hotmail.com Feb 14 2013 8:57 AM
Jaguar XJ8 3.5 V8 ZF Automaat laten spoelen/reinigen en olie met filters vervangen.

Resultaat: Het gejojo wat de motor in de derde gang deed is verdwenen en de automaat schakeld weer boterzacht.

Complimenten!
Roald roaldsmits@hotmail.com Jan 31 2013 3:53 PM
Volvo S70 2.5i uit 1997 met 358.000 km.

Ik heb deze auto nog niet zolang en zag toevallig op marktplaats de advertentie van automaat spoelen. En heb ook vrij snel daarna een afspraak gemaakt. We maakten eerst een proefritje en dat vond ik wel erg professioneel. Zo weten ze daar wat de verwachtingen zijn en of de auto wel goed genoeg is, of het nog waard is om te laten doen. Die van mij kwam door hun keuring heen. In de kantine was het erg gezellig en we zijn ook nog met zij allen even de werkplaats komen opschudden. Tijdens het spoelen kwam er echter een klein probleem. Mijn radiator was lek geraakt. Hierdoor kon de reiniging ook niet worden afgemaakt. En het was al over vier uur 's middags.'Bent u lid van de anwb' hoorde ik iemand zeggen. Toen kwam gelukkig iemand anders waarmee ik afsprak dat de radiator de volgende dag al gemaakt zou worden. Toen stond ik daar natuurlijk zonder vervoer. Bij hoge uitzondering heb ik een prive / leen auto meegekregen. Super service. Toen de andere dag de auto weer opgehaald. Hij rijdt veel beter nu, soepel schakel gedrag en ik denk ook dat hij iets vlotter is geworden. Dus nu kan ik nog een aantal jaren van mijn volvootje genieten.

bedankt Peter, goeie service!

groeten Roald
ron maljers ronmaljers@zonnet.nl Jan 10 2013 2:26 PM
Ben net terug van het spoelen van de automaat van mijn Volkswagen T5 96Kw en 140.000 uit 2005. Als de motor warm was dan begon de automaat te horten en stoten. Bij het terugschakelen wist je het al: dat gaat zo bij het opschakelen niet goed . De atf die er uit kwam was echt donker. Nu, na het spoelen:..Feestje!!! schakelt weer als een tierelier.Tunex...mooi werk. Voorlopig de €295 waard.
Vriendelijk groet

Ron
 
1-10 van de 37